11 Mayıs 2013 Cumartesi

Kullandıklarım-2







Merhaba,

Son zamanlarda kullandığım bikaç ürünü yazmak istedim.


Dior Teint Haute Perfection Tenue Fusionelle: Önce toplu çekime almayı unuttuğum Dior fondötenimle başlayayım. Bayağı sıvı, su bazlı bir fondöten, yine de kapatıcılığı iyi, yüzümün en sivilceli zamanlarında kendisini kullandım. yağlı bir his de bırakmıyor, tavsiye ederim. bittiğinde merakımdan nars denemezsem tekrar da alabilirim bundan.



body shop white musk smooth satin body lotion: bu vücut losyonunu body shop'ın yılbaşı için oluşturduğu 3lü paket olarak almıştım, o yüzden küçük boy. parfümü ve duş jelini bitirdim bu kaldı. sürümü kolay kokusu da fena değil. ama bittiğinde bir daha almam sanırım. bu yağıda kremleri dove/nivea tarzı market ürünü olarak da alabilirim, daha ucuza.



body shop moringa body butter: ama aynı şeyi bu body butter için söyleyemeceğim. zira kendisi çok güzel kokuyor market kremlerinde böyle bir koku yok. bunun da sürümü biraz zor, fazla yoğun butter olduğundan.



yves rocher sebo specific: bu da yves rocher'den yağlı ciltler için tonik. kokusu çok temiz, hissi de güzel. her gün kullanırsam cildimi çok kurutuyor. bunu bazen makyajımı tam çıkaramamışsam ve yüzümü kirli hissediyorsam kulanıyorum. tertemiz yapıyor. seviyorum. aldığım 3. kutu zaten.



skincode intensive moisturizing emulsion: bu nemlendiriciye ba-yıl-dım. cildi nemlendirdiğini hissedebilyorsunuz ama hiç yağlandırmıyor. sürdükten ve iyice yedirdikten sonra cildi kadif gibi yapıp bırakıyor. içinde gluten varmış zaten o da hücre yenilenmesini destekliyormuş. kokusu da yok. güzel kokulu ürünleri severim ama yüzüme sürdüğüm şeyin kokusuz olması daha bir tıbbi, daha bir hijyenik his veriyor.



pantene'in kırık saç uçları için serumundan da pek memnunum. uçların böyle kuru kuru, çatal çatal oluşunu alıyor bayağı nemlendiriyor. tavsiye ederim. oldukça yağlı bir içeriği var bu arada.





kenzonun bu body milk'ini bir defasında parfümle yine 3lü paket yapmışlardı öyle almıştım :). vücut sütü çok güzeldi ama bu böyle yapış yapış bırakıyor sürdüğünüz yeri. kokuları ikisinin de mükemmeldi,  pudra kokuyor zaten kendo flower serisi gibi.



bu da yves rocher'nin yağlı akneli ciltler için nemlendiricisi. bikaç sivilcem çıktığı için almıştım, pek memnun kalmadım zira bir faydasını  da zararını da görmedim. hatta 2 tane almıştım biri hiç açılmadan duruyori isteyene verebilirim :).

esen kalın