10 Eylül 2016 Cumartesi

Kullandıklarım - 8






John Frieda Brilliant Brunette Şampuan ve Saç Kremi:

Bu seri yenilendi tipinden göreceğiniz gibi. Eski halini denemiş ve fiyatına göre anlamsız bulmuştum, yenilenmiş halini de deneyeyim dedim. Aslında fazla bir parlaklık vermemiş gibi gelmişti ama bitip de başka şampuana geçince saçlarımı daha mat buldum. Dolayısıyla işe yaradığını söyleyebilirim parlaklık anlamında.



Body Shop Vitamin E Nemlendirici: 

Bu seri karmadan kuruya dönük ciltler içinmiş. Buna rağmen hiç yağlı değildi, gayet hafif ve güzel bir nemlendirici. Yaz döneminde hep bunu kullandım sadece sonlara doğru artık vildim iyice alışınca hafif yağlı yapmaya başladı. Kışın daha da tavsiye ederim. Çok hafif bir kokusu var. yüzünüzde çiçek patlamış gibi efil efil kokmuyor.




Krauterhof Anti-selülit serumu: 

10 günlük bir serumdu bu, düzenli kullandım. Oldukça etkili ve gözle görünür şekilde pürüzsüzleştiriyor. Yani aşırı selülit olduğunda etkili olur mu bilmem ama hafif varsa çok tavsiye ederim. Sürünce hafif ısıtıyor, yanıyor sürülen bölge, ama yarım saatte geçiyor. Tekrar şu an almayı düşünmüyorum. Sağladığı iyileşmeyi sporla sürdürmek lazım. Belki yaz başı yine alırım.




Milk Shake Saç Köpüğü:

Bu çok klasik bir ürünmüş zaten. Ben de çok memnun kaldım. Hatta önce bu küçüğü aldım sonra büyüğünü. Büyük olanı hala kullanıyorum. Hiç sertleştirmiyor saçı, dalgaları belirginleştiriyor, rengi parlatıyor. Hayallerimdeki saç kremi. Çok yoğun ve kalıcı karamel kokuyor ama kesinlikle mide bulandırıcı değil, kaliteli pastane gibi kokuyor saçlar. Çok tavsiye ederim.




Syoss Saç Kremi: Bunu blogta daha önce defalarca övdüm. Market saç kremlerinden en mükemmeli, devamlı alırım. Yağlı değil, güzel yumuşatıyor saç uçlarını, çatallanmaları alıyor, mis kokuyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yeni postlarını bekliyoruz, neler yapıyorsun, neler okuyorsun, meraktayız ama

as royal as a queen dedi ki...

Ilginiz beni mutlu etti :) En kisa surede ya aylik post ya da kullandiklarim postu yapacagim sizin icin :)

Adsız dedi ki...

hala yoksunuz:((

Adsız dedi ki...

evet yaa okurlariniz beklio postlarinizi;)